След задържането на Иванчева, адв. Хаджигенов поиска помилване от президента
11.11.2022
Мъж уби жената, с която живее
14.11.2022

Българският бизнес има фирми, с които наистина може да се гордее – Мултиинжинеринг вдъхна нов живот на машиностроенето в страната

Една компания, която вече повече от 20 години извършва дейността си на територията на страната, доказа на всички ни, че българският производствен бранш, определено може да се гордее с успешна работа, новаторство и високо качество! Името на фирмата е Мултиинжинеринг и от 2002-ра насам развива усилено дейността си, в сферата на машиностроенето.


Стартът на компанията започва с конструирането и изработката на транспортни ленти, транспортьори и цели транспортни системи. Използваните метали в производството ѝ са стомана и неръждаема стомана. След силния си старт и бързото печелене на доверие в клиенти и партньори, Мултиинжинеринг преминава към мащабно разрастване на своята дейност, като активно вкарва нови продукти, които включва в своето портфолио. Тогава амбициозният екип на компанията въвежда стандарт за конструиране и изработване на специализирани машини и детайли, както и нестандартно оборудване, предвидено предимно за леката промишленост и хранително-вкусовия сектор.


Сред продуктите, с които фирмата се гордее са и транспортьорите с метална транспортна лента. Мултиинжинеринг предлага, не само тяхната изработка, но и сервизен ремонт за тях.
Бързите темпове на работа, коректността, новаторството и лоялното отношение, с които се характеризира компанията, са осигурили нейното почетно място в отношенията с множество сътрудници и партньори, не само на родна земя, но и в международен аспект.


За тези, които не обичат да четат между редовете, ще обощим в прав текст, че Мултиинжинеринг е една успешна компания, защото се грижи за реализиране успешната дейност на множество други фирми, намиращи се в производствения бранш. Това е факт, защото качеството на техниката, която предлагат, доказано оптимизира работата на заводите, които са клиенти на компанията.
Инвестиции в производствената база на Мултиинжинеринг не са пестени, а това е осигурило на прогресивно развиващата се българска фирма, бързина в производството и лекота за служителите ѝ.


Успешната работа на един бизнес се крие във всеки дребен детайл и това, сякаш е водещо мото за Мултиинжинеринг, които демонстрират педантичност и професионализъм във всяко едно отношение.


Радваме се, че имаме честта да разполагаме с координати за контакт на една фирма за приер на родния пазар и с готовност ще ги предоставим и на вас, за да можете да се запознаете по-мащабно с дейността ѝ!

Контакти за връзка с Мултиинжинеринг:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *