Финансисти очакват ускоряване на икономическия растеж
09.08.2016
МЕТРО Кеш енд Кери България с нов Главен изпълнителен директор
09.08.2016

JYSK разширява бизнеса си у нас

Датската мебелна верига JYSK планира да отвори 25 магазина у нас. Това заяви Радосвет Александров от отдел „Продажби и маркетинг“ на JYSK за България и Румъния.

Припомняме, че през изминалата седмица компанията откри осмия си обект на територията на страната, в Асеновград. Изборът на населено място беше съобразен с натовареността на обекта в Пловдив. Според проучванията на екипа на JYSK голяма част от живеещите в Асеновград работят в Пловдив и отварянето на такъв магазин ще улесни значително достъпа им.

Тази седмица се очаква и във Варна магазин на JYSK да отвори врати. Обектът ще се намира в Retail Park Varna, като търговската му площ ще бъде почти идентична с тази в Асеновград – 1035 кв.м.

Радосвет Александров коментира, че JYSK България вече не е франчайз от 3 години насам, като през 2013 г. българският клон е преминал към групата на JYSK Nordic. Тогава започна и масовото разширение на веригата. Компанията планира магазините в страната да бъдат 35 на брой, но за момента не се ангажира с конкретни срокове.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *