Няколко причини за хълцането
18.11.2016
Електромотор
Електромотори в колелата – мисията е възможна
05.12.2016

Филмови заглавия през 2017 година

Ако сте любители на филмите и киното, вече трябва да знаете какви нови филми се задават.

Дори и да не гледате редовно за нови заглавия или програмата в киното, ние ще ви насочим към няколко интересни заглавия през новата 2017 година.

2PAC – All EYEZ ON Me

Ако не сте запознати с музиката на 2PAC и неговият живот, това може да е момента. Филмът ще се фокусира върху изграждането на кариерата на рап изпълнителя и вероятно малко преди неговото убийство.
Ще бъде доста интересен, защото ще бъдат вкарани в него много мисли,  които са още верни и до днес. Как хората се опитват да те стъпчат когато видят, че се издигаш и как ти се бориш срещу всичко това. Интересен филм за любителите на биографичните филми.

Bridget Jones’s Baby – Бебето на Бриджит Джоунс

През 2017 година може да очаквате много нови филми, които са продължение на някой от преди 5, 10, дори 15 години. Бебето на Бриджит Джоунс е точно такова продължение. Намерила дори двама мъже между които да избира, сега се оказва, че е бременна с близнаци. Каква по-добра изненада за татковците от това, да се чудят кое бебе на кого е?

The Boss Baby – Шефът бебе

Има ли любители на анимацията? Знаем, че дори с нови филми, големите деца още ги гледат. Пък и понякога има доста успешни заглавия. Например този, няма да става дума за бебето на шефа.
Тук става дума за едно осиновено бебе, което ходи постоянно с костюм. Родителите не мислят, че това е нещо съмнително, но момчето което те имат определено не е съгласно. Дори разкрива, че бебето всъщност има съвсем различна самоличност.

boss-baby-2017

Assassin’s Creed  – Орденът на асасините

Има ли фенове на компютърните игри? Имаме нещо и за вас. Вероятно знаете това заглавие, още повече че сте играли и играта. Сега следва да видите и пълнометражен филм за нея. От трейлъра които сме видели до сега се вижда, че всичко ще е точно по играта. Няма да има изненади в историята или несъответстващи кадри, но това е само трейлър и още не се знае какво и как точно ще изглежда целият филм.

За финал и любителите на фентъзи киното – Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children.

Наистина интересен филм. Дом за деца с изключителни способности трябва да бъде защитен. Точно от кого трябва да бъде защитен обаче?
Нещо като версия на мутанти в началото. Деца доведени в този дом за да развият способностите си и да ни покажат най-големите ни мечти. Какво от всичко това може да се обърка?

Ако видите трейлъра, ще разберете, че момчето което трябва да ги спаси дори не знае какви способности има. Готови ли сте за това приключение?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *