ДПС на консултации при президента
02.11.2022
Министър Демерджиев съобщи за множество нарушения сред полицаите в Бургас
03.11.2022

Топ правосъдната система в България, осигурява „разпускане“ в „хотелски пакет“ „домашен арест“

В интервю на БТВ, пернишкият бияч Васил Михайлов сподели, че в ареста се е чувствал като „на хотел“ и мярката за неотклонение „домашен арест“ е просто инструмент за „разпускане“, ще си позволим да зададем въпроса – Как съдебната ни система успя да се превърне в ентъртеймънт за избрани доказани престъпници?!

Независимо от широкият отзвук, който имаше казуса „пернишки прокурорски син“, сякаш с цел демонстрация, колко порочна е системата, не спират да валят нови и нови провокации от страна на буйния младеж.

Пред журналист на БТВ, Михайлов за първи път публично призна за побоищата, като се опита да ги аргументира със съхраняване на семейната чест: „Тези, които се е***** с моето семейство или с моето име, примерно, някакви ей, такива работи, така се случва!“.

От Новините Днес ще следим случая, защото апатията на правосъдната система се превръща в тенденциозна, а ние сме не само медия, но и членове на обществото. Като такива, призоваваме за сериозни промени, както в наказателен аспект, така и по отношение на реабилитирането на осъждани лица и допускането им в социума, едва когато докажат нравственото си израстване.

Източник: БТВ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *