Оправдаха Led Zeppelin, Stairway to Heaven не е крадена
26.06.2016
4G роуминг от Мтел в 10 от най-посещаваните европейски страни
27.06.2016

Сертифициране по SHRM вече и в България

От 2016 г. Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) e официален и единствен представител за България на подготвителните програми на SHRM – най-голямата в света организация за сертифициране на специалисти в областта на управлението на човешките ресурси. Партньорството с SHRM идва като продължение на активните усилия на ВУЗФ да предостави най-доброто и качествено обучение в тази област на своите студенти и курсисти.

Основана през 1948 г., SHRM в момента има повече от 575 филиала в САЩ и членове в повече от 160 страни.

Първият в България курс по SHRM ще се проведе от 29 ноември до 1 декември 2016 г. Водещ на тридневното обучение ще бъде американски преподавател, препоръчан от SHRM. Записването на кандидати вече започна.

От над 65 години SHRM е сертификат, предпочитан от професионалисти на различни нива в сферата на човешките ресурси. HR специалисти от целия свят приемат лиценза като най-добрия и доказал се метод за повишаване на квалификацията, развитие в кариерата и световно признание на професионалните компетенции.
Съвременните мениджъри все повече осъзнават, че изграждането на ефективни професионалисти е стратегически императив. За големите и доказали се световни компании сертификатът SHRM е категоричен знак за притежаването на тези професионални компетенции. Заедно с това SHRM е изключително авторитетна програма за осъвременяване на международните стандарти в областта на човешките ресурси.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *