Валери Симеонов застава начело на Националния съвет за хората с увреждания
25.10.2018
Празнуваме Димитровден – началото на зимата
26.10.2018

Побой над служител на бензиностанция в Сливен (ВИДЕО)

Служител на бензиностанция беше пребит на работното си място, след като отказал да продаде кутия цигари. Клиентът се появил в 5 сутринта, а търговският обект отварял в 6. Нападнатият и агресивният клиент се спречкали на 24 октомври, като причина за спора бил отказът на служителя да продаде цигари на нападателя час преди да започне работното време на търговския обект.

Видеозаписите от охранителните камери са разпространени от собственика на обекта.

Те показват спора между двамата мъже. Служителят понечва да затвори вратата, но агресивният посетител я подпира с крак. Последвалите кадри показват как нападателят нанася удари на служителя и го рита в главата и корема, докато мъжът пада на земята, а „клиентът“ си тръгва.

Собственикът на бензиностанцията споделя, че потърпевшият все още изпитва страх, а по лицето му има леки поражения вследствие на побоя. Полицията е успяла да залови нападателите в рамките на часове. Те вече са дали своите показания пред органите на реда. Собственикът на обекта пък е предоставил всички видеозаписи, които биха били от полза при разследването на полицията. На кадрите се вижда само един от тях, но всъщност са били двама. Един от задържаните мъже има криминално минало.

Случаят тепърва ще бъде разглеждан от съда.

Снимка и видеоклип: NOVA

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *