Преговорите с Украйна
16.03.2022
Арестът на Бойко Борисов
18.03.2022

Нестандартно оборудване за оптимизация на Вашия бизнес

Мултиинженеринг е фирма, която развива дейността си в областта на машиностроенето от 2002 година насам. Фирмата конструира и изработва транспортни ленти, транспортьори и цели транспортни системи от стомана и неръждаема стомана, а впоследствие включва и конструиране и изработка на специализирани машини и детайли.

Но услугите на Мултиинженеринг не приключват с това – фирмата може да Ви предложи лазерно гравиране и лазерно рязане на метал, ламарина и детайли, CNC обработка на детайли, както и огъване на листов материал.

За Мултиинженеринг приоритет е нестандартното оборудване, а основният пазарен сектор, за който фирмата произвежда, е хранително-вкусовата и леката промишленост.

Мултиинженеринг е добре позната в бранша си фирма и се радва на отлична репутация сред своите клиенти и партньори. Екипът на фирмата се състои от инженери с дългогодишен опит, които постоянно надграждат своите знания и умения в областта на машиностроенето, поддръжката на съоръженията, сервиза и ремонта им.

Мисията на Мултиинженеринг и това, което прави фирмата предпочитан партньор, може да се опише в 4 думи – професионализъм, коректност, прецизност и лоялност.

Фирмата работи с най-високи стандарти на изпълнение на предлаганите услуги и техническата й база отговаря на най-високите съвременни изисквания.

Мултиинженеринг има много доволни партньори, както в страната, така и в чужбина.

Някои от проектите на Мултиинженеринг са:

•             Автоматизирана система за отвеждане на празни кашони

•             Вана за пречистване на вода

•             Елеватор за обувки

•             Система за автоматично зареждане на пакетираща машина

•             Система за нанасяне на лепило на кутии

•             Сито за фъстъци и още много други!

Интересно е, че Мултиинженеринг може да създаде всичко, от което един производител може да има нужда. От изброените проекти се вижда, че разнообразието е голямо и ако Вашият бизнес се нуждае от транспортна ленти, транспортьор, транспортна система или специализирана машина, всичко, което е нужно да направите, е да се свържете с Мултиинженеринг и те ще превърнат Вашия проект в реалност!

Мултиинженеринг има два клона – в София и във Велико Търново.

За оферти, безплатна техническа консултация или за да зададете Вашите въпроси, свържете се с фирмата на посочените координати за контакт, упоменати в уеб сайта им: www.multiengineering.bg.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *