Какво знаем за интернет и как да използваме функционалността му, за да популяризираме бизнеса си
21.06.2018
Властта отново е в ръцете на Ердоган
25.06.2018

На Мелания Тръм наистина не й пука…

Скандалното поведение, крещящата визия и изобщо излизането от стереотипа не трябва да бъдат бъркани с несъобразителността и липсата на всякакъв такт. В последните часове се развихри скандал, засягащ Мелания Тръмп.

Първата дама на САЩ се появи при деца на емигранти в безупречен външен вид, както сме свикнали да я виждаме, но с нещо излишно върху себе си, което меко казано разгневи обществото. Върху якето си, първата на САЩ, носеше гордо следния надпис: „Наистина не ми пука! А, на теб?“. В подобна ситуация, не може да се говори за липса на преднамереност, тъй като сме наясно колко голям екип е зад гърба на всяка публична изява, която има Мелания Тръмп.

Криворазбраната толерантност, която е заляла обществото, както и пресилените сърцераздирателни коментари, са наистина излишни и безполезни. Думите, дрехите, демонстрациите – да, изразяват позиция и не, не помагат на никого. Това обаче не е повод за изливане на безобразни слова, които само нажежават и без друго обтегнатата обстановка между различните народи, още повече, когато говорим за невръстни деца, които са подложени на истински стрес и липса на едно детство, каквото заслужава всяко дете на планетата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *