Председателят на ВМРО настоява за спешни мерки за интеграцията на ромите
08.02.2019
Протестиращи искат оставката на Румен Радев
11.02.2019

Най-богатият мъж в света е изнудван с негови интимни снимки

Основателят на една от най-печелившите компании в САЩ Amazon заяви, че е изнудван с негови интимни снимки и лични съобщения. Най-богатият човек в света Джеф Безос обяви, че е подложен на шантаж от страна на изданието The National Enquirer.

Информацията беше публикувана от Ню Йорк Таймс.

Припомняме, че същият таблоид разпространи свое разследване за извънбрачната връзка на Безос с Лорин Санчес. Това повдигна някои въпроси относно политическата ангажираност на вестника, тъй като американските таблоиди рядко обръщат внимание на представителите на технологичната индустрия.

С тези обвинения, отправени към изданието, е свързано и изнудването, споменато от Безос. Той твърди, че целта на шантажа е той да даде опровержение на твърденията, че разследването на Enquirer е политически мотивирано.

Съмненията за политически елемент в публикацията на вестника бяха породени от близките взаимоотношения между президента Доналд Тръмп и Дейвид Пекър, изпълнител директор на изданието The National Enquirer.

Американският милиардер обаче отказа да поддаде на натиска от страна на медията и заяви, че няма да щади средства и ресурси, за да разбере как журналистите им са се сдобили с материалите, с които твърдят, че разполагат. Той е наел известния специалист в сферата на сигурността Гавин де Бекер.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *