Владимир Пелов бе убит по време на нощна престрелка в Ботевград
06.06.2018
Три жертви и множество ранени след мощно земетресение в Япония
18.06.2018

Мондиал 2018 стартира с реч на президента Владимир Путин и убедителна победа за домакините

Вчера стартира дългоочакваното, особено от мъжката част на световното население, Световно футболно първенство. Мондиал 2018, беше открит в Русия, на грандиозния стадион Лужники. Откриването не мина без доза скандал, със средния пръст, който размаха Робин Уилямс, който беше гост звезда на откриването, но това не смая никой, предвид темперамента на изпълнителя.

Впечатляваща беше речта на руския президент, който с легендарната си внушителност и сериозност заяви, че целта на Мондиала е да популяризира спорта и да засили взаимното уважение между феновете от различните държави.

Първенството започна с мач между домакините на Световно 2018 и Саудитска Арабия, който завърши при резултат 5:0 за домакините.

Руският президент обеща на феновете, че ще получат запомнящо се Световно първенство, каквото винаги са желали.

Руската държава не жали средства, когато става въпрос за организацията на Мондиала. Грандиозното откриване

Без да бъдем изненадани от това, Световното първенство по футбол, мина повече от гладко, при засилени мерки за сигурност. Всички фенове на футбола се надяваме, първенството да продължи в мирен и добронамерен тон, за да се насладим максимално на спорта, без да ставаме свидетели на неприятни сцени.

Избрани са 12 именити стадиони в Русия, на които ще се провеждат мачовете от Мондиал 2018. Всички те са обновени и обезопасени във всеки един аспект, така че феновете и отборите да се чувстват в пълна безопасност, докато подкрепят отборите на своите родини.

От екипът на novinitednes.bg пожелаваме на всички футболни запалянковци едни незабравими мигове в гледане на Световно 2018 и ги подсещаме да изпратят нежните си половинки на едномесечна почивка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *