Американка спечели 1 млн. долара от лотария за ваксинирани
27.05.2021
Избори 2021 Vol.2: Борисов срещу машинното гласуване
31.05.2021

Лорина Камбурова – красива, талантлива и момиче с характер

Една от най-талантливите български актриси Лорина Камбурова е починала внезапно след усложнения от пневмония. Лорина бе една от изгряващите актриси на българското кино. Винаги усмихната, много лъчезарна и с характер – това бе Лорина във всяка една своя роля.

Лорина Камбурова се ражда през 1991 г. във Варна. През 2014 г. завършва НАТФИЗ и става една от любимките на малкия екран. Камбурова участва в сериалите Връзки, Скъпи наследници и уебсериала Следвай ме.

Ролите на Лорина са много различни, но тя се справя с всяка една от тях по един уникален и много професионален начин. В сериала Връзки Лорина играе ролята на Лия – момиче бунтар, което не е лишено от нищо и граби от живота с широко отворени ръце. Ролята й в сериала Скъпи наследници е по-различна. Там играе Ани, която е обикновено и скромно момиче. В свое интервю Лорина споменава, че макар двете роли да са съвсем различни, тя открива общото помежду им. И двата образа са жени, които имат проблеми точно както всеки един от нас в реалния живот. Лорина се справя блестящо и в двата сериала.

В уебсериала Следвай ме Лорина играе учителката по български език и литература – Ана Василева.

Лорина Камбурова остава усмихнатото момиче със силен характер, което във всяка своя роля вкарва живот, страст и много емоции.

Екипът на Новините Днес изказва дълбоки съболезнования към близките на Лорина!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *