Smart Energy Cluster
Клъстер за интелигентни и устойчиви решения в управлението на енергията бе учреден
20.01.2017
Бързи кредити
1000 консултанти са наети във фирма за бързи кредити
27.02.2017

„КЛЪСТЕР ЗА ИНОВАТИВНИ РЕШЕНИЯ ЗА УЕЛНЕС И ЗДРАВЕ“ ООД – иновации в медицината

„КЛЪСТЕР ЗА ИНОВАТИВНИ РЕШЕНИЯ ЗА УЕЛНЕС И ЗДРАВЕ“ ООД – обединение на иновации, високи технологии и медицинска експертиза.

Идеята за създаването на „КЛЪСТЕР ЗА ИНОВАТИВНИ РЕШЕНИЯ ЗА УЕЛНЕС И ЗДРАВЕ“ ООД възникна от идентифицирана необходимост за свързващо звено между иновациите, високите технологии и услугите за здраве и уелнес. Обединяването на софтуерни компании, иновативни стартъпи и медицинска експертиза ще дадат концептуално нови продукти и услуги. Подобряване на достъпа на клиента и обществото като цяло до услуги със здравен характер ще бъде в основата на нова продуктова линия разработена от учредителите и нови привлечени членове на клъстерното обединение.
Клъстерът си поставя за цел да развие нови продукти свързващи медицинските и здравни услуги с новите технологии – основна цел е подобряване на достъпа на клиентите и обществото до висококачествени услуги водещи до повишаване на качеството на живот на населението.
Развитието на новият клъстер ще даде добавена стойност на обществото, като чрез иновации ще се подобри достъпността на обществото до услуги на световно ниво.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *