Законът за медиите, предложен от Пеевски, беше приет от депутатите
02.11.2018
6 знака, че Ви липсва витамин D
02.11.2018

Катастрофа с автобус рани шестима

Днес, около 10 сутринта циментовоз и автобус, превозващ пътници са се сблъскали на пътя София – Самоков. Пострадалите са шестима, като в това число влизат двамата шофьори на автобуса и четирима от пътниците в превозното средство. В момента властите извършват обстоен преглед на мястото и разследват кой е виновникът за случилото се.

На този етап е ясно, че пътническият автобус е собственост на транспортна компания от Самоков и е осъществявал регулярни курсове по линията Самоков – София. Първоначалната информация сочи, че причина за сблъсъка е било навлизането на циментовоза в насрещното платно. Според тези данни двете превозни средства са се ударили челно.

Катастрофата се е случила по пътя между селата Кокаляне и Долни Пасарел. Потърпевшите, нуждаещи се от болнично лечение са трима. Те веднага са били откарани в здравни заведения в столицата. Двама от тях са приети за лечение в „Света Анна“, а един е постъпил в УМБАЛСМ Пирогов.

Медицинските специалисти заявиха, че опасност за живота на пострадалите няма. Потърпевшите пътници са приети с хематом и травми в областта на лицето и фрактура на носа.

Към момента движението в района е силно затруднено. На мястото полицейски служители контролират пътното движение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *