Повече от 1000кг фалшиви маркови дрехи бяха задържани на българо-румънската граница
20.06.2019
Управляващите окончателно отхвърлиха предложението за намаляване на ДДС
25.06.2019

Какво се случва с парк „Лебеда“ и едноименния ресторант, пустеещ от години

През 2011г. бяха направени подобрения в един от предпочитаните в миналото, столични паркове – парк „Лебеда“. Независимо от бледите усилия, ситуацията там да бъде подобрена, все още мястото крие рискове, за посетителите си, особено около легендарния за парка, ресторант „Лебеда“.

Гражданите все още помнят красивото заведение от миналото, в което можеха да се насладят на живописна гледка. За огромно съжаление, към днешна дата, то е заприличало на сметище и свърталище на наркозависими и бездомни. Нелицеприятната гледка се открива и към подрастващите, което не само тревожи населението, но е и сериозна причина да бъдат взети навременни мерки за разрешаване на този проблем.

Още при откриването на обновения парк, жители попитаха кмета на столицата Йорданка Фандъкова, кога ще се вземат мерки по случая. Вече 8 години по-късно, няма развитие и сякаш проблемът се потули. Независимо от сложните процедури, този период от време, би трябвало да донесе резултат, при предприети законови действия, които да накарат собственика на имота, да се грижи за неговото стопанисване. Взети ли са мерки и какви са те – са въпроси, които интересуват жителите на района.

Въпросът е кога живущите в Красна поляна, ще бъдат спокойни за безопасността на децата си, както и тяхната собствена?! Екипът ни продължава да следи развитието на темата и очаква будното общество, в района, да изиска от Столична община подкрепа в тази насока.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *