Две тежки автомобилни катастрофи белязаха миналия уикенд
10.12.2018
За пошлостта, благотворителността и една различна Мисис България
10.12.2018

Изчезналата рейнджърка е убита от свой приятел

Прокуратурата ще подведе под наказателна отговорност Светослав Каменов, който поддържал приятелски отношения с убитата рейнджърка Десислава Стоянова. Той беше арестуван в неделя в град Мездра, след като по-рано полицията откри трупа на Стоянова на територията на негов имот в Сопот.

Мъжът е признал вината си, но отрича да е имал романтична връзка с убитата. Според органите на реда не може да става дума за престъпление от ревност или сексуален мотив. Полицията съобщи, че най-вероятно мотивът за престъплението са финансови спорове.

Основната версия, по която работи обвинението гласи, че Десислава Стоянова и Светослав Каменов поддържали приятелски отношения. Жертвата се доверила на Каменов да ремонтира автомобила ѝ, а той я подготвял да я продаде за части на автоморга. Когато жената разбрала за плановете му между тях възникнал конфликт, който прераснал във физическа саморазправа. Каменов многократно удрял военнослужещата, докато тя не издъхнала в резултат на получените травми. Мъжът прибрал трупът на рейнджърката в шкаф и се опитал да се укрие от полицията в село, близо до Мездра.

Когато го арестували обаче, той веднага разкрил пред полицията къде се намира трупът на изчезналата жена.

Обвиняемият също бил военнослужещ. Той бил освободен от военните си задължения през 2009г., тъй като срещу него било повдигнато дело за шофиране в нетрезво състояние.

В случай че прокуратурата успее да докаже, че именно Каменов е убиецът на рейджърката, той ще бъде осъден на от 10 до 20 години лишаване от свобода.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *