Няколко квартала в София без вода на 13.04.2018
12.04.2018
Наталия Кобилкина и нейната Академия Щастлива Жена
16.04.2018

Един истински Феномен, със светла прогноза за България – Фидес Хюсеин – настоящият Феномен на България

От novinitednes.bg, имахме честта да се срещнем с един докоснат от Бог човек. Представяме ви Фидес Хюсеин – дамата, която няма самочувствие на човек, нито на жена, а на феномен.

Фидес е родена в Шумен, в семейството на един от видните ни борци от едно време. Доста зает и трудещ се в името на българския спорт, бащата на малката Фидес няма възможност да е до дъщеря си, докато тя расте: „Нямам много спомени с него. Беше зает човек. Както повечето успешни хора в страната ни, беше и недооценен. Баща ми беше изключителен борец“с гордост и респект, споделя вече порасналата му дъщеря.

Има много какво да се спомене за детството на Фидес, но ще тръгнем в една по-различна посока. Противно на очакванията ви, феноменът Фидес Хюсеин, не получава дарбата си по нестандартен начин, не се случва нищо магическо, което пречупва живота й – тя е родена феномен. От малка се различава от останалите деца. Буйна и енергична е, като хич няма желание да седи в училище и да чете уроци, но за сметка на това е отлична ученичка, защото запомня необяснимо лесно, и то в детайли, изучаваните неща.

Още, в детските си години, Фидес е обявена за пророк и феномен. Това се случва не от кой и да е, а от Баба Ванга, която казва, че момиче от Шумен ще я наследи след време, когато хора ще се стичат към нея, за да получат помощ и подкрепа.

Когато е мъничка, лекари споделят на родителите й, че Фидес няма да доживее седмата си годинка. Това е изключителна ирония на съдбата, защото освен, че расте здраво дете и след дадената прогноза, Фидес и до ден днешен е търсена от медици, за да помогне, а в много от случаите и изцяло да даде диагноза на хора, за които медицината не дава становище. Това не я товари… тя е сърдечна и отзивчива, като винаги е готова да подаде ръка и дори напомня на хората, че при неяснота в състоянието на нечии организъм, тя може да се отзове, не просто с приблизителна диагноза, а със 100% становище за състоянието на човек. Защо споменавам 100%?! Фидес споделя нещо много важно, че никога не си позволява да изрече нещо, в което не е сигурна напълно.

Именно тя казва, че ще бъдем водеща страна в ЕС и то конкретно през 2018-та година. Председателството ни в съюза, е достатъчно красноречиво за достоверността в думите й. Интересни прогнози за бъдещето на южните ни съседки, дава Фидес. Тя споделя, че Турция разполага с най-мощното оръжие, което съвсем скоро ще използва. „Турция ще превзема остров след остров на Гърция, а накрая ще забие знамето си в Атина“ – изрича със сигурен глас Фидес, сякаш вижда казаното пред себе си. „Така ги виждам нещата, като на филм пред мен – просто се случват“, споделя тя.

Феноменът Фидес, обича безкрайно българския народ и колкото и да въртя, чисто журналистически, около въпроси за света и някакви пикантерии, тя държи да отбележи: „Виж, пиши това, това е важно! – Българският народ да не се обезверява! Българите ще се върнат в родината си. 2024-та година, в България ще стане земен Рай! Хората ни ще започнат да се връщат от чужбина. 2048, всичко, което си е било наше някога, отново ще стане българско! Хората ни ще работят за България и ще са горди, че са българи! Никъде я няма нашата природа! Никъде го няма нашия климат! Всичко тук е благодат! Народът да се радва, че живее в България!с увереност казва Фидес и вдъхва надежда на всички ни, за едни по-добри времена.

Фидес Хюсеин твърдо седи зад казаното от нея и не се колебае да изрича истини, години наред. Важно е да отбележим, че е често търсена да сътрудничи, не само в болнични заведения за поставяне на диагнози, когато медицината е в неведение, но и от полицията, в случаи, когато някой е в неизвестност или съществуват неясноти за криминалисти и следователи. Както повечето ценни хора в страната ни, Фидес е свикнала да не получава признание, както от органите на реда, така и от други институции, които никога не споменават публично за нейния принос в работата им, а се явяват пред обществото, като абсолютните герои. Фидес споделя случай отскоро, като не конкретизира с дати и имена, за да няма обидени: „Някъде там по планините, изчезва жена на 34 години, два месеца тази жена не я намират. Звънят ми – „помагай!“. Казах им къде да търсят – намериха тялото й, но се е самоубила! Казах им, че сама го е направила и никой не я е мъчил – следи от насилие не намериха! Ти това да си го чула някъде?! – „Фидес Хюсеин ни помогна!“ – ми, не си го чула, няма и да чуеш!“ – усмихва се едва Фидес и с право…

Независимо от явната непризнателност, на родни институции, към феномена Фидес, тя не отказва помощ на никого и е готова да продължава, да съдейства, в името на загрижените близки хора и каузата да подаде ръка в труден момент.

Естествено, това не пречи да е ценена и уважавана на международно ниво. Фидес има период, в който приема в дома си по 80 човека, търсещи я за различни проблеми и въпроси. Прииждащите са от много държави, и тя ги приема неуморно. Категорично отказва да приема само негативни хора и хора с кармична обремененост, които казва, че разпознава веднага и няма как да им помогне.

Учени и творци от целия свят, признават феномена ни, като я посещават и й изпращат множество дарове – картини, скулптури и други. Това са все хора, убедили се в способностите на Фидес, които се прекланят пред нейната дарба.

Фидес говори без никакви предразсъдъци и за смъртта. Тя споделя, че само и единствено обвивката на човек си отива: „Хората не умират! Месо се заравя – душата не! Случва се. Вървя си, виждам некролог, на него снимка и след 50м. Виждам човека от нея. Умрял ли е! Ми не е, но не го виждате.“.

Фидес се чувства перфектно в Роженския манастир, където често прави и дарения. Тя споделя, че обича мястото и усеща енергия там, но не одобрява поведението на българските свещеници, като цяло.

Фидес има открита неприязън към шарлатани, които се правят на гадатели, магьосници и пр. Когато стана въпрос за подобни хора, Фидес промени гневно лицеизраза си: „Да помогнат на една шепичка хора поне! Само на една – нека тогава си купуват джипове, жилища и злато – нямам против! Ама първо да помогнат! А, те се възползват от доверието на хората, взимат парите им и така живеят – така не става! За това се обезвериха хората! Защото са лъгани и продължават да ги лъжат. Хороскопи, нумерология – не ги приемам тези неща. Преди години, видна астрложка ми прави хороскоп – нищо от казаното не стана, ама нищо. Даже и близо не беше“ – отново се смее Фидес и продължава: „А, аз – аз, не казвам нищо, ако не съм сигурна, че ще стане. Ако имам и 1% неяснота или нещо, което виждам ми е нечисто и не съм убедена в него – мълча!“.

Фидес Хюсеин има една огромна мечта – да създаде духовен център, чието име дори вижда пред себе си – „Вяра и здраве“. Там, тя иска, хората да намират надежда и да събудят вярата си, защото намира обезверяването за основен проблем на българското общество. Все още това е само мечта на феномена Фидес, но тя с положителност твърди, че ще я осъществи в най-скоро време.

Фидес Хюсеин е истински феномен, а още от входа на дома й, се усеща една зареждаща положителна енергия и смирение. Чест и почитания, не само пред дарбата, която има Фидес, но и пред това, че я използва, за да помага на хората винаги и по всяко време.

Можете да откриете феномена Фидес Хюсеин на следните телефони – +359 2 050 832 и +359 893 718 252. И не забравяйте, бъдете обнадеждени и се чувствайте привилегировани, че живеете в България, страната на природните красоти и даровитите хора!

1 Comment

  1. Анонимен каза:

    Истинска лъжкиня ! Освен да лъже и да взима пари друго не прави ! Да ви имам статията ! Вие сте луди да пишете и да публикувате такива неща без да познавате тая шарлатанка ! Как може да лъжете хората с такива тъпи статии . Пълните гушите само на такива измамнички като тая циганка !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *