#Кой е виновен?
16.02.2021
Васил Левски – Апостолът, избрал свободата на народа пред своята собствена!
19.02.2021

Реч на омразата и дискриминация. България е осъдена в Страсбург

Всеобщо познатият лидер на политическа партия Атака винаги е бил в центъра на вниманието, заради своите благоприятни изяви. Волен Сидеров е известен не само като политик, но и като безскруполен говорител. Господин Сидеров се появява на политическия пиедестал през далечната 2005 г. Още от тогава започва с великите си изцепки, стимулиращи гняв и разочарование.

Волен Сидеров не е обикновен политик, той е човек с мнение за всеки. Още когато влезе в НАТФИЗ и реши, че студентите са наркомани, разбрахме, че той е различен.

Към днешна дата Сидеров има безброй нелепи изявления, съчетани с много гняв, цинизъм и реч на омразата. Като казахме реч на омразата, дойде и ред на най-големият му гаф. Именно заради него и неговите несъобразени изявления, България е осъдена в Страсбург.

Европейският съд по правата на човека е обявил две осъдителни решения срещу България. Поводът е дискриминация и реч на омразата. Може би се чудите защо България е осъдена в Страсбург. Защото когато в една държава нещата не се случват, те се случват на по-високо ниво – в Европа.

Делата са започнати още през далечната 2005 г. (няма случайност). Като причина е зададена кампания на партия Атака с расистки изказвания.

Зад гърба си Сидеров има още няколко дела. Някои са с физически лица, други с неправителствени организации.

В началото на 2021 г. сме – осъдени в Страсбург, в подготовка за избори, още чудещи се относно ваксините. И все така на 111 място по свобода на словото. Страхотно начало!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *