Космическите екскурзии са вече факт
07.05.2021
Стрелба след семейна разправия в София (обновена)
12.05.2021

Българският имуномодулатор Муракол Протект спечели като Иновативен продукт 2021

В края на април се проведе седмото поредно издание на Балканските Бизнес Награди. Тази година събитието се осъществи в община Ловеч. Церемонията се проведе в хотел Президиум Палас, а част от партньорите на събитието бяха Българската търговско-промишлена палата, Турско-българската търговско-индустриална камара, Гръцко-руската търговска камара, Европейският икономически сенат и др.

Българската хранителна добавка Муракол Протект спечели като Иновативен продукт за 2021 г.

Муракол Протект предизвика международен фурор, благодарение на резултатите, които показа през последните месеци.

Муракол Протект е 100% натурален имуномодулатор, разработен от екипа на New Revital. Муракол Протект е имуномодулиращ комплекс на основата на биволска коластра.

Българският продукт е предназначен за подсилване имунитета и предпазване от вирусни и бактериални инфекции.

Муракол Протект е напълно безопасен продукт, без странични реакции. Приемът на хранителната добавка поддържа нормален метаболитен баланс в тялото на децата и възрастните. Продуктът осигурява и пълноценно и здраво психическо състояние.

Продуктът на New Revital  се препоръчва по време и след радиотерапия и химиотерапия. Приемът на хранителната добавка може да намали риска от туморни заболявания.

Постижението на New Revital е достойно за аплодисменти и гордост. Нека все повече български компании представят своите продукти на балканската и  европейската сцена.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *