Трети март: Честваме Освобождението на България!
02.03.2021
Русия разпространява дезинформация за ваксините
09.03.2021

Избори 2021: Партиите са пълни с лекари, актьори и известни личности

Както всеки бизнес, така и партиите за Избори 2021 имат стратегия. Тазгодишният феномен са лицата, запълващи листата за гласуване.

Имената на спортисти, актьори, светски личности и лекари се виждат в листата за гласуване, редом с политическия клас на България.

Според някои най-добрата стратегия на партиите е да се вкарат лекарски имена. По този начин, според тях, се вдъхва надежда и сигурност у обществото. Дали е така, ще видим!

Някои от най-известните имена в тазгодишните избори са Жени Калканджиева и Ернестина Шинова, които влизат в листата на ВМРО. Двете дами са решили да разкрасят партията на Каракачанов. Във въпросната партия взимат участие и певицата Кристина Димитрова и текстописецът Иван Тенев.

В листата на Демократична България е д-р Александър Симидчиев – пулмолог от МВР Болница. Доц. Мангъров, който нашумя в медийните среди заради мнението си относно Ковид-19, се е кандидатирал в листата на партия АБВ.

Избори 2021 са интересна тема за всички медии и журналисти, но малко предполагаха, че журналистите ще изпълняват функцията и на кандидат-политици. Журналистът Кузман Илиев, който до скоро гледахме по Нова ТВ, се е кандидатирал в листата на ВМРО.

Изненадате покрай Избори 2021 не приключват. Преди няколко дни Слави Трифонов показа личностите от партия Има такъв народ и съобщи, че няма да използва големите медии за политически микрофон.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *