Все повече са случаите на детска експлоатация в Интернет
29.10.2018
Какво пише за България в македонските учебници?
30.10.2018

26-годишният убиец от кв. Надежда е без опасност за живота

Вчера вечерта в столичния квартал Надежда беше намерено тялото на 23-годишна жена, убита с огнестрелно оръжие. Убиецът е нейният 26-годишен съпруг, за когото се смята, че я е прострелял със законно притежаваното си оръжие, а след това се е опитал да се укрие, като взел 1-годишната им дъщеря със себе си.

Полицията получава сигнал за намерен труп около 18:30ч. на 29 октомври, след като родителите на убитата откриват трупа ѝ в апартамента ѝ в кв. Надежда. Те многократно се опитват да се свържат с нея и когато не успяват, влизат в дома ѝ с помощта на ключар. Веднага след като откриват безжизненото тяло на дъщеря си, родителите се свързват с органите на реда, които пък от своя страна започват мащабно издирване на детето и съпруга на жертвата.

Не след дълго 26-годишният охранител е открит близо до Горни Богров, където той се опитва да се скрие от полицията заедно с невръстната си дъщеря.

При пристигането на полицейските служители предполагаемият убиец прострелва едногодишното си дете, а след това и себе си.

Бащата и детето са откарани в Пирогов, където лекарите се борят за живота и на двамата. Момиченцето умира няколко часа по-късно.

Към момента убиецът е в тежко състояние, но без опасност за живота. Мотивът за жестокото престъпление на този етап не е ясен. Очаква се днес по време на брифинг в София, прокуратурата да даде повече светлина по случая.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *