„КЛЪСТЕР ЗА ИНОВАТИВНИ РЕШЕНИЯ ЗА УЕЛНЕС И ЗДРАВЕ“ ООД – иновации в медицината
23.01.2017
Как от стъкло се изработват красиви кристали – историята на Даниел Сваровски
07.03.2017

1000 консултанти са наети във фирма за бързи кредити

Бързи кредити

Фирмата за бързи кредити Микро Кредит разполага с 1000 кредитни консултанти, които обслужват нейните клиенти и отговарят на запитвания.

Компанията работи на българския пазар от 2012 г. насам. От 2016 г. е член на Българската асоциация за потребителско кредитиране (БАПК), в която членуват най-големите небанкови финансови институции, които се занимават с предлагане на потребителско кредитиране в страната. През изминалата година Микро Кредит регистрира своя 200 хиляден обслужен клиент, а към момента офисите й в цялата страна наброяват повече от 60 с тенденция да се увеличават. Само до края на месец март се очаква да открият 15 нови обекта, които ще бъдат позиционирани във веригата супермаркети Т Маркет.

От компанията разбират, че в сферата на услугите и в частност при предлагането на бързи кредити е важно да се работи динамично и в крак със съвременните тенденции. Възможността за изпращане на заявка за бързи кредити онлайн видимо скъсява целия процес на работа. Кандидатът научава още в рамките на деня дали е одобрен или не и, ако всичко е наред, парите незабавно се превеждат по сметката му. За извършване на процедурата е необходима единствено кредитополучателят да е навършил 18 години и да предостави своята лична карта. Уточняват се вноските по кредита, които се изплащат на равни суми и с фиксирана лихва.

За различните си клиенти Микро Кредит предлага три типа услуги. CrediHome е потребителски кредит в размер на 200 лв. до 3000 лв. и срок на изплащане от 3 до 12 месеца. CrediGo е друг вид потребителски кредит, който се отпуска за срок от 3 до 18 месеца и е с минимална сума от 600 лв. Той е подходящ за лица с доказан доход и предлага допълнителни предимства като 30-дневен гратисен период за първата вноска и 30 дни, през които можеш да погасиш кредита си без лихва. CrediTrade е бизнес кредит, който се отпуска за фирми. Предимствата при него са още, че лихвите му се признават като разход на фирмата и се работи без неустойки.

Която и форма за бързи кредити да изберете, помнете, че е важно е да имате до себе си надежден партньор, на когото можете да разчитате.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *