Колко ще похарчат българите по Коледа?
06.12.2018
Замъкът в Равадиново с първо място в конкурса за туристически обект на 2018г.
06.12.2018

Шофьор блъсна бременна жена в Хасково

Бременна жена получи травма на крака, след като беше блъсната от автомобил, докато пресичала улицата на пешеходна пътека. Шофьорът не се поинтересувал от състоянието на жената, а побързал да избяга от мястото на катастрофата.

Инцидентът се е случил в град Хасково, рано сутринта вчера. Жената е пресичала кръстовището на ул. Булаир и ул. Дунав. Тя е настанена в болница с травма на лявото бедро. Лекарите от МБАЛ Хасково съобщиха, че опасност за живота на младата жена и детето ѝ към момента няма.

Полицейските служители посетили мястото на престъплението и установили, че шофьорът е направил десен завой, при който е отнел предимството на бременната жена и я блъснал на пешеходната пътека.

Водачът на автомобила избягал и в момента подлежи на полицейско издирване. Сигналът за извършеното престъпление е постъпил в районното управление от болницата около час, след моментът на катастрофата.

През последните няколко дни инцидентите с ударени пешеходци зачестяват. Миналата седмица таксиметров шофьор блъсна и уби на място възрастен мъж в София.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *