Белият дом разкри коледната си украса (СНИМКИ)
27.11.2018
Таксиметровите шофьори протестират за по-високи тарифи
28.11.2018

Ученик беше наръган в Сливен, докато отивал на училище

Инцидент с ученици в Сливен изпрати единадесетокласник в болниц.

Той е бил наръган с хладно оръжие по пътя към електротехникума в града. Малко след като слязъл от автобуса ученикът бил пресрещнат от две момчета на неговата възраст. Конфликтът между учениците прераснал в побой, а един от нападателите извадил нож, с който наръгал единадесетокласника.

За щастие на мястото на престъплението имало трето лице, възрастен мъж, който се намесил в конфликта и помогнал на момчето. То било прието за лечение в сливенската болница, като лекарите съобщават, че раната не е засегнала органите на ученика и опасност за живота му няма.

Директорът излезе с изявление по случая, като заяви, че в гимназията няма регистрирани подобни случаи на насилие. Той съобщи, че охраната на училището е достатъчно квалифицирана и не позволява внасянето на оръжия под никаква форма. Според него нападателят не е ученик на гимназията и училището няма общо със случая, тъй като инцидентът не е станал на територията на учебното заведение.

Ръководството на електротехникума заяви, че следи със загриженост състоянието на пострадалия и искрено се надява, че възстановяването му ще е бързо и безпроблемно.

Преди три години при подобен инцидент загина 15-годишно момиче, което беше намушкано от своя по-възрастен приятел в двора на училище в Сливен. Тогава сред пострадалите беше и преподавателка в училището, която се притекла на помощ на момичето и също била наръгана от агресивния млад мъж.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *