Агресия на пътя: ожесточено сбиване между шофьори на кръстовище в столицата (ВИДЕО)
31.10.2018
Днес отбелязваме Деня на народните будители!
01.11.2018

Убиецът Викторио с два поста на траурни ленти, дни преди зверското убийство (снимки тук)

Дали в знак на скръб от загуба на близък човек или защото всичко е планувано дни преди убийството, Викторио Александров, който в понеделник уби майката на детето си и собствената им дъщеря, е публикувал две снимки на траурни ленти в личния си профил във фейсбук. Публикациите са от 26.10. 2018г., което звучи като предупреждение за двама души, които се очаква да починат скоро, предвид липсата на данни за други починали близки на Александров около посочената дата.

 

 

 

 

 

По всичко личи, че действията на Александров са повече от преднамерени, но не е ясно какво точно символизират двете споделени снимки. По-скоро младият злодей е имал предвид себе си и половинката му, но в последствие се оказа трудно на „мъжкарят“ да застреля себе си и се размина само с драскотини.

Цяла България стана свидетел на нечовешкото и брутално убийство на невръстно дете от собствения му баща, както и на разстрел на една млада майка, задето по думите на Викторио, напоследък не му говорила мило. Подобна варварщина скандализира и най-хладнокръвните сред населението.

Снимка: facebook.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *