За или против медийните изяви на затворници
18.09.2018
Нападателите на Роженския манастир бяха заловени по-рано днес
19.09.2018

Таня се нуждае от помощта ни!

Днес ни се довери едно прекрасно момиче. Таня е третото дете в семейството на Недялка и Георги Гръкови. Тя се ражда преждевременно, с диагнозата детска церебрална парализа. Независимо от прогнозите и предупрежденията, че детето едва ли ще оцелее, Таня се оказва истински боец и показва на всички, че жаждата за живот е по-силна от всички закони в медицината. Сега тя и нейните родители имат само една мечта – Таня да бъде дете като всички останали.

Не е нужно да задълбаваме в темата с държавата и крайната й апатия към хора в нужда, затова сме тук и сме повече от решени да оправдаем доверието на Таня и семейството й, които ни споделиха болката си. Отправяме молба, към всеки от читателите ни – нека заедно протегнем ръка на едно дете, което заслужава да има нормално детство и равностоен живот!

Това е съобщението, което получихме на страницата ни във Facebook, а сега предоставяме и на вас:

„Имам нужда от добри хора, които да ме подкрепят, за да продължа битката. Аз съм Таня момиче с ДЦП не се отказвам да водя битка с диагнозата независимо, че понякога много боли, не се огъвам и пред умората, нито ме спират километрите, които прекосявам със самолет, за да сбъдна мечтата си, а тя е простичка – да имам един по-нормален живот независим от инвалидната количка, но тази простичка мечта изисква много средства затова, моля за вашата подкрепа! Аз вярвам, че заедно ще успеем.

Благодаря на всеки споделил или дарил по сметката на Таня!! Благодаря на всеки от вас, че дарявате шанс и надежда на моя ангел с пречупени криле Таня!

…“Ако до всяко добро същество застане поне още едно, ех, ще започне такъв живот, че само си викам „Дано“.“

Това са начините, чрез които можете да направите дарение за Таня:

DMS TANIA на 17777

PayPal сметка: nelito688@abv.bg

Дарителска сметка в ПроКредит Банк IBAN: BG77PRCB92301036576316 BIC: PRCBBGSF

Титуляр: Стоянка Георгиева Гръкова

Редакцията ни напомня, че сме готови да подадем ръка на хора в нужда. Очакваме вашите истории!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *