Експерти разкритикуваха протестите от последните дни
13.11.2018
8 лесни начина за превенция срещу диабет
14.11.2018

Стрелба в Хюстън отне живота на 18-годишен ученик

Стрелба в близост до гимназия в САЩ отне живота на 18-годишен ученик. Според властите става дума за война между престъпни банди, която продължава вече няколко седмици.

Ученикът е прострелян няколко пъти по време на обедната почивка. Той се разхождал заедно със своя съученичка, но момичето не е пострадало сериозно. След като прострелял момчето и то паднало на земята, а извършителят продължил да стреля.

Органите на реда съобщиха, че заподозряният е носил маска. Те предполагат, че извършителите са имали за цел да изпратят послание, а мишената им е била точно убитият ученик.

18-годишното момче спешно е откарано в болница, но малко след това умира вследствие на множеството прострелни рани.

Полицията е открила автомобила, с който са се движили заподозрените, но убиецът, както и съучастниците му все още се издирват.

Органите на реда в Хюстън призоваха гражданите да подават сигнали с всякаква информация за местоположението и самоличността на заподозряния, а също така за организираните престъпни банди, които действат на територията на града, нарушават обществения ред и представляват опасност за сигурността на жителите.

Представителите на полицията настойчиво призоваха гражданите да заемат позиция по въпросите, свързани с безопасността на Хюстън, тъй като утре жертва на подобно престъпление може да бъде техен близък.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *