Близо 30 незаконни мигранти са задържани днес в столицата
01.11.2018
Личната кореспонденция от 81 000 фейсбук профила ще бъде обявена за продан
02.11.2018

Социалните отнеха бебето от двете пияни жени, които го носеха полуголо по улиците на София (ВИДЕО)

Бебето от клипа с двете пияни жени в София вече е под закрилата на Агенцията за защита на детето. Това се случи благодарение на загрижеността на потребителите в социалните мрежи и бързата реакция от страна на отговорните институции.

Вчера в Интернет пространството беше разпространен шокиращо видео, показващо две жени във видимо нетрезво състояние, които се разхождат по улиците на София с голо бебе на ръце. Случката се разиграва рано сутринта, а авторът на видеозаписа е случаен минувач, станал свидетел на неадекватното поведение на двете жени.

От клипа става ясно, че по-възрастната жена придържа бебето с едната си ръка, а в другата държи полупразна бутилка с алкохол. Когато мъжът започва да ги снима и ги пита дали имат документи и защо се грижат за детето, докато са в нетрезво състояние, по-младата жена се представя за майка му и показва, че вече ѝ е съставен акт за това, че няма документ за самоличност. След като взема бебето, на записа ясно се вижда, че то не е облечено и е посиняло от студ.

Видеото бързо обиколи уеб пространството и предизвика възмущението на потребителите в социалните мрежи.

Реакцията на отговорните институции също не се забави. Часове след като е подаден сигналът, Агенцията за защита на детето взема бебето от жените и го подлага на обстоен медицински преглед. Пеленачето е прието за болнично решение и вече е в добро състояние.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *