Новозеландски учени направиха пробив в борбата с рака
31.10.2018
Агресия на пътя: ожесточено сбиване между шофьори на кръстовище в столицата (ВИДЕО)
31.10.2018

Скандалната татуировка на Огито от Бургас се появи на Седмицата на модата в Токио (Снимки)

 

Спомняте ли си Огнян Иванов, който гордо носи надписа „К**ви, яжте, пийте, Огито черпи“ върху гърдите си? Той се прочу след участието си в едно от предаванията на известния с провокативните си материали журналист Мартин Карбовски.

Там Иванов беше представен като типичния българин, възпитаван в годините на прехода. Епизодът с негово участие получи широк отзвук и „Огито“ се появи в ефира с още няколко телевизионни изяви, но славата му бързо утихна.

Днес, години по-късно, когато всички мислехме, че прочутата фраза е отдавна забравена, репликата беше представена по време на седмицата на модата в японската столица Токио.

Как обаче фразата се вписва в японската мода?

Якето, с което е облечена японската студентка по моден дизайн, е дело на българския дизайнер Стефан Карчев, на когото очевидно репликата на Огито е направила голямо впечатление. Той е завършил Кралската академия в град Антверпен, а според самия Карчев модният артикул е резултат от сериозни проучвания и продължителен подбор на подходящи идеи. Използваните материали са полар и кадифе.

Снимката от Седмицата на модата в Токио беше публикувана от американския Vogue в Instagram и бързо предизвика фурор сред българските фенове на страницата.

Оказва се обаче, че надписът не за първи път се появява на модния подиум. Той е представен още през 2016г. по време на модно ревю в Белгия.

Снимки: Instagram

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *