Лука Модрич спечели Златната топка и прекъсна серията на Меси и Роналдо
04.12.2018
Кой оглави класацията за най-влиятелни жени на Forbes през 2018г?
05.12.2018

Румънски гражданин уби българин в Испания

Българин почина след спречкване в една от метростанциите в Мадрид.

54-годишният мъж с инициали В.С. спорел с друг мъж, докато излизал от метростанция Moncloa. Конфликтът бързо се разраснал и двамата започнали да се бият още на ескалатора на станцията. Жертвата била удряна многократно. Българинът паднал на земята, а другият мъж избягал.

Испанските власти повикали Спешна помощ веднага щом установили, че мъжът е в безсъзнание. Експертният екип му оказва първа помощ и извършва обстоен преглед на нараняванията му, които според лекарите не изглеждали смъртоносни. Сърцето на българина обаче спира и опитите за реанимация не успяват да го спасят. Той умира, а последвалият преглед установява, че някои от травмите, получени от мъжа при неприятния инцидент, биха могли да доведат до фатален изход.

Органите на реда в Испания изискали видеозаписите от охранителните камери на метростанцията и установили личността на виновника. Той е румънец и ще бъде обвиняем по делото за убийството на българина.

Медиите в Испания потвърдиха, че полицията вече е успяла да задържи мъжа, който ще бъде подведен под отговорност пред испанския съд.

И двамата мъже са живеели в един от общинските приюти в испанската столица Мадрид.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *