Край на грипната епидемия в 10 области в страната
05.02.2019
Отказът от Facebook е полезен за психологическото ни състояние
06.02.2019

Родители нападнаха охранител в училище в Димитровград

Родители на един от учениците в димитровградско училище проявиха агресия срещу охранител, който се опитал да ги спре да занесат сандвич на детето си, докато то било в час.

Охранителят разказа, че двамата агресори са искали да прекъснат учебния процес, за да занесат сандвичи на един от учениците. Той ги спрял на входа и ги помолил да изчакат края на учебното занятие. Разгневените родители обаче не го послушали и се запътили към класната стая. Мъжът препречил пътя им, а те го нападнали, повалили го на земята и между него и бащата прехвърчали няколко удара. Конфликтът траял кратко – служители на училището се намесили и помогнали на охранителя да избута навън гневните родители и да повика полиция.

Проблемите между родителите и пострадалия служител на училището обаче започват по-рано. Те подали жалба срещу охранителя за проявено насилие срещу детето им, но мъжът е оправдан. Той разказва, че инцидентът се е случил по време на пътуване. Детето демонстрирало вулгарно и необуздано поведение и охранителят се намесил, тъй като отговорната учителка не успяла да овладее ситуацията. Според него обаче той просто го хванал за раменете, в опит да въдвори ред.

Пострадалият служител разказва, че често опитите да бъде въведена дисциплина са съпроводени с недоволство от страна на родителите.

Двамата нападатели са осъдени по бързата процедура. Те ще платят глоби в размер на 200 и 150 лева.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *