Протест на пчеларите се състоя в София вчера
11.12.2018
Акция на ГДБОП разби престъпна група за трафик на хора
11.12.2018

Пророчествата на Баба Ванга за 2019г. през погледа на британския ежедневник The Sun

Някои от любителите на конспиративните теория искрено вярват, че Баба Ванга е предсказала терористичният акт от 11 септември, появяването на Ислямска държава, унищожителното цунами от 2004г., както и Брекзит. Тя е дала предсказания и за предстоящата 2019г., пише The Sun.

В своя материал за пророчицата от Балканите, британското издание представя нейните прогнози за предстоящата година и анализира доколко е вероятно тези пророчества да се осъществят. Според предсказанията на Ванга 2019 година ще бъде изпълнена със събития от изключително важно значение за развитието на света. Тя твърди, че през годината ще станем свидетели на едни от най-големите земетресения в историята, а част от Азия ще бъде заличена от цунами. Ежедневникът също така казва, че пророчицата предвижда икономически колапс в Европа, опит за покушение срещу Путин, както и Доналд Тръмп да се разболее от мистериозна болест, която да доведе до проблеми със слуха му, а Русия да бъде ударена от огромен метеорит.

Анализаторите от The Sun споменават, че опитът за покушение срещу Путин не би бил безпрецедентен. Руският държавен глава рядко обсъжда темата за неговата лична сигурност, но сред запознатите е добре известно, че той нееднократно е бил мишена за своите противници. Ако предсказанието на Ванга се окаже вярно обаче, този път руският президент трябва да бъде изключително внимателен, тъй като атаката срещу него ще бъде организирана от някой от членовете на екипа му.

Американският президент пък е заплашен от мистериозно заболяване, засягащо слуха му. Засега няма сведения Доналд Тръмп да има подобни оплаквания, но, както припомня британският ежедневник, по-рано тази година няколко американски дипломати в Куба и Китай съобщиха, че са изпитали подобни симптоми. Те заявиха, че чували странни звуци и претърпели странни усещания. Причините за симптомите останаха неизяснени, но различните версии включват, както влияние на подслушвателни устройства, така и атака със звуково оръжие.

Интересен е анализът на The Sun относно предсказанието на Баба Ванга за метеорит, който ще удари Русия. Изданието споменава, че съвсем наскоро НАСА излезе с информация за астероида Бену, който се намира близо до Земята. Според агенцията обаче реална заплаха за планетата ни на този етап не съществува. Техен екип изследва повърхността на астероида, но изследването се очаква да продължи 7 години, а ако пророчеството е вярно, може би вече е твърде късно.

Британското издание също така припомни на читателите си едни от най-известните пророчества на Баба Ванга: за това, как две железни птици ще нападнат американските братя (атентатът на 11 септември), за края на Европейския съюз, като такъв какъвто сме го познавали (Брекзит) и за това, как армия от екстремисти мюсюлмани ще превземат Европа (ИДИЛ).

В същото време някои от предсказанията на Ванга не са толкова точни. Тя предрича появяването на първия чернокож американски президент след мандата на Джордж Буш и казва, че по време на неговото управление страната ще влезе в сериозна икономическа криза и той ще се превърне в последния президент на САЩ. Избирането на Барак Обама и световната финансова криза за пореден път доказаха дарбата на пророчицата от Петрич. Запознатите с предсказанията на Ванга вярваха, че дори след избирането на Тръмп от гласоподавателите, той няма да встъпи в длъжност, но тази част от пророчеството не се изпълни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *