Северин Красимиров – убиец или изкупителна жертва в случая с убийството на Виктория Маринова
10.10.2018
Изграждане на хранителни навици у децата
България заема четвърто място по брой деца с наднормено тегло и затлъстяване
11.10.2018

Поредното убийство в България – разстрелът на 18-годишният Гошко от Монтана

Вчера в медийните хроники се появи нов случай на жестоко убийство, този път в град Монтана. 18-годишно момче е било простреляно с огнестрелно оръжие вчера по обяд. То е било заедно с дядо си, който веднага след случилото се звъни на 112 в опит да помогне на внука си, но медицинските служители, пристигнали на мястото, само установяват смъртта му.

Първоначалната информация в медиите сочеше, че 18-годишният Гошко и неговият дядо са събирали дърва за огрев в частен имот. Днес обаче в интервю пред журналисти дядото на момчето разказва, че двамата са косили трева, което противоречи на разпространената информация, но не отменя факта, че са се намирали на територията на частни земи, където не са имали право да бъдат.

Едва няколко часа по-късно полицейските власти задържат заподозряния стрелец. Той е собственика на имота. Мъжът е криминално проявен, с условна присъда за притежание на наркотици.

Местните заподозряха, че е възможно убийството да е извършено и от бракониери, които често ходели на лов в региона.

Днес дядото на Гошко от Монтана сподели, че е видял лицето на стрелеца. Той насочил оръжието и към него. И не само това – това не било първият случай, при който собственикът на земите е заплашвал него и внука му, докато те се намирали в неговия частен имот.

През цялата нощ на местопрестъплението и в квартала на момчето полицейското присъствие беше засилено. Жертвата и дядо му живеят в квартал Огоста в град Монтана, където преобладава ромско население. Неговите жители призовават за справедлив съдебен процес.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *