Шахматистите срещу петлите ще гледаме на финала в неделя
12.07.2018
Поредна експлозия в китайски завод взе 19 жертви
13.07.2018

Поредният избягал затворник се разхожда на свобода

След сагата с избягалите затворници от Софийския централен затвор сякаш се появиха много повече случаи на успешно бягство на затворници в цялата страна. Първият от тях беше този на измъкналите се от Централния затвор Радослав Колев и Владимир Пелов, като вторият беше открит мъртъв няколко месеца по-късно. Те са успели да излязат на свобода, тъй като са били въоръжени с хладно и огнестрелно оръжие.

След като този случай поутихна, се появи нов беглец от български затвор. Борис Иванов избягал, докато работел на място, което не е охранявано, в близост до Ловеч, а по-късно е намерен след издирване с помощта на хеликоптери, приличащо повече на сюжет от Холивуд.

След това от районно управление в Пловдив избяга друг задържан. Той напуснал районното управление и се е предал на властите в град Монтана след едва три дни.

Вчера се появи нов случай на избягал затворник. Този път престъпникът е избягал от болница, където е бил лекуван в продължение на седмица без да му бъде осигурена охрана. Инцидентът отново е в град Пловдив.

Според отговорните лица охрана не е била нужна, тъй като субектът е в лек режим на лишаване от свобода. Това не му е попречило обаче да напусне болница „Св. Георги“ в Града под тепетата. В момента властите са в процес на издирвана на затворника.

Снимка: Интернет

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *