Вербуван от ИДИЛ 16-годишен младеж готвел терористична атака в Пловдив
10.06.2019
Повече от 1000кг фалшиви маркови дрехи бяха задържани на българо-румънската граница
20.06.2019

Откриха седмата жертва на серийния убиец от Кипър

Полицията в Кипър откри седмата по ред жертва на първия сериен убиец на острова. Тялото на 6-годишната Сиера е било намерено на дъното на езерото Меми, на югоизток от столицата Никозия.

В изявлението на кипърските власти се казва, че в езерото са били открити човешки останки. На мястото е изпратен екип от патолози.

Полицейските служители смятат, че по всяка вероятност става дума за поредната жертва на серийния убиец с българско потекло Никос Метаксас, който беше арестуван за убийствата на няколко жени.

Бившият военен е разказал в подробности къде е изхвърлил тялото на 6-годишното момиче, дъщерята на една от жертвите му. Самият Метаксас е признал за убийството на момичето още при по-ранните му разпити.

Жертвите на серийния убиец са 7 жени: 5 емигрантки, намерили препитание в страната, и две от дъщерите на мишените му. Според властите всички жертви на убиеца вече са открити.

Полицията в Кипър беше засипана с обвинения, че не е реагирала навреме, когато жените са били обявени за изчезнали. Случаят също така повдигна важният въпрос, при какви условия работят домашните помощници в Кипър. Някои критици дори се осмелиха да заявят, че подобна работа прилича повече на съвременно робство.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *