Търговски кораб от Древна Елада беше открит в Черно море
23.10.2018
Нов скок в цените на горивата се очаква през зимата
24.10.2018

Няма да повярвате на какво станаха свидетели пловдивчани миналия уикенд

Представяме Ви красивата история на Памела и Момчил – едно романтично предложение за брак и новина, която си заслужава да бъде споделена. Тя се появява точно навреме, сякаш за да ни напомни, че любовта все още съществува и е навсякъде около нас. В тази статия можете да прочетете нейния разказ и да съпреживеете емоцията на едно младо момиче, получило най-прекрасния подарък.

„Днес искам да Ви споделя за най-прекрасния ден в живота ми, който е доказателство, че романтиката и любовта съществуват! Искам да Ви разкажа за най-влюбения стажант-лекар, който събра смелост и направи най-вълшебното предложение за брак!

Ако миналата неделя сте били на разходка на гребната база в Пловдив, със сигурност сте забелязали група усмихнати хора с плакати, надничащи зад паркиралите коли и, разбира се, малката китна сергийка с балони, която огласяше цялата гребна с детски песнички и беше причина всеки минувач да се усмихне.
И аз бях там… на разходка с мама и моя приятел, който ми подари най-голямото цвете от балони, което имаше там, и миг по-късно, когато спука един от тях и от него изпадна наша снимка с романтично послание, осъзнах, че всичко това е постановка, в която ние сме главните действащи лица и че е настъпил момента, за който съм мечтала цял живот.
Последваха още 4 балони с още 4 обяснения в любов, а от шестия изпадна малка червена кутийка с красив пръстен. Всичко това се случваше под звуците на моята любима песен и, когато си мислех, че съм най-щастливият човек на света и че не може да стане по-хубаво, се обърнах назад и видях най-близките ми хора, които, държейки плакати с надпис „Ще се омъжиш ли за мен?“, танцуваха, пееха и плачеха от щастие.

И в този миг вече летях… Бях на седмото небе…Обърнах се към него, а той вече бе на колене и държеше най-красивия пръстен. Тогава ми зададе най-важния въпрос…
И аз казах „Да“ …Да! Да! Да! И сега и завинаги Да!

Накрая искам да благодаря на всички, които участваха в организацията на този ден и да пожелая на всяко момиче да срещне своя „Момчил“ и да има семейство и приятели като моите!“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *