Украйна и Русия: Поредни преговори, този път в Турция
28.03.2022
CNC обработка на детайли от Мултиинженеринг и какво всъщност представлява тя
04.04.2022

Нов продукт на SILTONA: Тахан от Бял трън

SILTONA не спира да ни радва с невероятните си продукти и този път предлага изненада, която дори не сме знаели, че сме чакали, а именно – суров тахан от Бял трън. Таханът се приготвя от фино смлени частици от семе Бял трън с повишено съдържание на полезните качества характерни за Белия трън.

Суровият тахан е с оптимална консистенция – лека, не много гъста текстура, леко горчив вкус и ИЗКЛЮЧИТЕЛНИ ПОЛЗИ ЗА ЗДРАВЕТО! Продуктът се предлага в оригинална опаковка и е годен за директна консумация, без термична обработка.

Таханът от Бял трън на SILTONA съдържа високо количество ОМЕГА 3,6,9 и Омега 7 мастни киселини, както и 55 mg на 100 гр. продукт ВИТАМИН Е! Със студеното пресоване на семената се осигурява и високо наличие на активната съставка СИЛИМАРИН, която е основна в лекарствата за заболявания на черния дроб и свързани с него органи и проблеми.

Суровият тахан на SILTONA е изключително подходящ за консумация и от децата, като с него може да се разнообразява техния хранителен режим. Начини да похапнете тахан от Бял трън са да го добавите към закуската си, в мюсли, сосове, смутита, в комбинация с мед, с плодове или върху филийка хляб.

SILTONA е компания със затворен процес на производство – от засяване, отглеждане, събиране на семената, до готовите продукти. Идеята за суровия тахан от Бял трън се ражда след дълго обмисляне как най-добре да бъдат консумирани продуктите така, че да носят ЗДРАВЕ.

Освен тахан, от SILTONA можете да закупите богатите на полезни свойства масло и брашно от Бял трън.

Повече информация за полезните свойства на Белия трън и продуктите, които SILTONA произвеждат, можете да научите на техния уеб сайт: www.siltona.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *