СДЕЛКИТЕ С БИЗНЕС ИМОТИ ОТБЕЛЯЗАХА 80% РЪСТ СПРЯМО 2015 Г.
01.08.2016
20-тото издание на Международния панаир на занаятите
01.08.2016

Нов конкурс за предприемачи на Център „Ринкър“

Център „Ринкър“ към Фондация BCause (доскоро „Помощ за благотворителността в България“) кани предприемчиви хора да кандидатстват за участие в Rinker’s Challenge 3 и да се състезават за безвъзмездно финансиране на бизнес проект. Конкурсът е отворен до 26 септември 2016, а кандидатстването става с бизнес идея – за традиционно или социално предприятие.

Rinker’s Challenge предлага уникална възможност на стартиращи предприемачи да преминат през структурирана система от обучения, да бъдат лично консултирани и да получат стартово финансиране на бизнес проекта си. Участниците в Rinker’s Challenge получават съвети и подкрепа от Pro bono професионалисти и предприемачи във всички сфери на бизнеса. Трите най-добри бизнес проекта ще получат стартово финансиране в размер до 20 000 лева всеки, както и едногодишна безвъзмездна помощ от специалисти в сферата на маркетинга и финансите.

Сред досегашните победители в Rinker’s Challenge са „Mapache Café & bakery”във Варнa – вегански и вегетарински ресторант, „Таратанци“ и техният танцов пъзел, занаятчийското училище по хлебарство на „Братя Хлебари“, работилницата за поръчкови висококачествени ски и сноуборд дъски „Cloudnine“, „Слънчевата ферма“ в с. Тънково в Източните Родопи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *