Black Friday: няколко съвета за успешно пазаруване
19.11.2018
Европейският съд осъди България да плати повече от 200 000 евро на турски гражданин
20.11.2018

Непочистен път взе живота на млад мъж край Плевен

В неделя вечерта по пътя между Плевен и Ловеч 40-годишна жена губи контрол над автомобила, който управлява. Причина за инцидента става заснежената пътна настилка. Жената се движи по непочистения път край с. Ралево, когато колата поднася и навлиза в насрещната лента, където е ударена от друг автомобил, управляван от 55-годишен мъж.

Катастрофата се оказва фатална за един от пътниците в поднеслия автомобил.

31-годишен мъж, седял на задната седалка, умира на място вследствие на удара, а останалите пътници са транспортирани в най-близкото болнично заведение за лечение. Медицинските специалисти установяват, че едната жена е с фрактура на ръката, а 10-годишно дете е с опасност за живота. В автомобила е имало още едно дете. То е прегледано и след като е било установено, че не е пострадало значително, е освободено.

55-годишният шофьор на другия автомобил е пострадал леко. Той също е с фрактура на ръката и е приет за лечение в плевенската болница.

И двамата шофьори са били тествани за консумация на алкохол, пробите са отрицателни, а експерти твърдят, че вината за инцидента пада върху непочистената пътна настилка, създала условия за поднасянето на автомобила.

Прокуратурата е била уведомена и предстои разследване по случая.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *