Един истински Феномен, със светла прогноза за България – Фидес Хюсеин – настоящият Феномен на България
16.04.2018
Момчета, не се давайте на дамите! Как да блеснете с визия и стил на абитуриентския бал
17.04.2018

Наталия Кобилкина и нейната Академия Щастлива Жена

Една изключително колоритна личност, появяваща се на малкия екран, която често разнообразява ефира е познатата на всички нас сексоложка – Наталия Кобилкина. След своя успешен дебют в медийното пространства и запомнящо се участие във вечерното предаване на Слави Трифонов „Шоуто на Слави“, името на Кобилкина главоломно започна да набира популярност. И до днес, тя е единственият сексолог в страната, който смело застава пред обществото и обсъжда любопитни теми от сексуално естество.

Напоследък, Наталия Кобилкина, все по-сериозно се заема със задачата да провокира у жените едно самочувствие, което категорично им е необходимо, за да успяват, както кариерно, така и личностно.

Това е поводът, да създаде така наречената „Академия Щастлива Жена“. Там, Кобилкина, консултира жени, с ценни съвети за това как да бъдат едновременно привлекателни изкусителки и еманципирани жени. От много време, жената не се наблюдава единствено като средство за раждане и домакинска работа, а като рентабилен член на обществото, със своите виждания, мнение и позиция, които трябва да отстоява, като в никакъв случай не загърбва нежната си същност.

Целта на фондацията се свързва именно с това – жената трябва да бъде самоуверена и отстояваща себе си, просперираща и креативна, женствена и обаятелна, а всичко това само в една опаковка – на щастлива и красива дама.

Наталия Кобилкина разполага със собствен сайт, на който можете да намерите подробна информация за Академия Щастлива Жена, както и останалите проекти на сексоложката.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *