Жена се притече на помощ и се превърна в жертва
23.11.2022
Трима загинаха, а шестима бяха ранени в катастрофа край Стара Загора
30.11.2022

Насилникът на кучета Захари Шулев, остава за постоянно в ареста

Малко преди полунощ, на 23-ти октомври тази година, Захари Шулев беше заснето от охранителни камери, на които се вижда как примамва куче, прибира го го връща близо 3 часа по-късно в окаян вид. Кучето е открито на сутринта, във видимо тежко състояние, като прегледите, на които е било подложено, са установили, че животното е било жертва на насилие от страна на човек.

Доброволците, които са се ангажирали с възстановяването на кучето, са решили сами да предприемат разследване по случая, като започнали да преглеждат камери от близките сгради в района на откритото безпомощно животно. Тогава попаднали на нашумелия скандален клип.

Магистратите смятат, че са налични достатъчно данни, които да наложат мярката постоянен арест, тъй като се счита, че Шулев е способен да повтори деянието.

Според свидетели, младият мъж е върл футболен запалянко от Левски и подобни прояви, за съжаление, не са му чужди. От своя страна, служебният адвокат на Шулев, сподели пред медиите, че доверителят му е посочил настоящето деяние, като единственото престъпление, което е извършил. Адв. Николай Николов каза още, че Захари Шулев съжалява за извършеното и се отправя с молба към прокуратурата, да бъде освободен, за да посещава работа и да се грижи за болния му чичо.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *