Министър Павлова: 90% кадастрално покритие на страната до 2 години
25.07.2016
Нови тенденции при цените на жилищата
25.07.2016

Най-новата атракция в Бургас- хотелска стая под звездите

Най-новата атракция ще бъде романтика под звездите. Любовното гнездо ще бъде построено върху единствения останал кран в района на Морската гара, на 20 метра от земята.

„От четирите крана, разположени между Морска гара и Магазията, остана само един, който предстои да бъде превърнат в атракция. Търсихме варианти да използваме чуждия опит. Една от идеите, вдъхновени от старите английски пристанища, които са зона със свободен достъп, е да приспособим крана като хотелска стая. Когато всичко това бъде разчистено, се получава една добра площ от 50-60 квадрата, която може да се превърне в хотелска стая. Една идея, реализирана с много голям успех в няколко пристанища в Англия“, разказа пред Burgas24.bg директорът на бургаския клон на Държавно предприятие „Пристанищна инфраструктура“ Ивайло Иванов.

Цената на нощувка в подобна стая в Англия варира между 100 и 200 паунда и се радва на невиждан интерес от страна на туристите.

„Другата идея, която обсъждаме, е съоръжението да се ползва като атракция за селфита и панорамни снимки. Водени са такива разговори, възможно е да се изработи такава платформа“, разкри още Иванов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *