Днес стартира инициативата Дни на донорството в София
07.12.2018
Протестите във Франция създадоха чудовище, това казва френският вътрешен министър
07.12.2018

Мъж стана жертва на побой в с. Мосомище

Мъж беше пребит от неизвестни извършители вчера вечерта пред собствения си дом. Илия Ламбрев се прибирал у дома на 6 декември, но когато паркирал автомобила си, бил нападнат от трима мъже. Те носели маски и пострадалият не успял да ги разпознае.

Побойниците носели със себе си метални палки или тръби, с които многократно нанасяли удари на мъжа. Те се разпръснали едва когато сестрата на потърпевшия излязла на терасата.

Ламбрев казва, че не знае кои са извършителите, но е наясно кой е поръчал побоя. Според него това е бившият му сътрудник Крум Кондов, който нееднократно го заплашвал. Той пък отрича обвиненията.

Двамата мъже работели заедно, като добивали биткойн с машини за добив на криптовалута. Между тях обаче възникнал конфликт, който ги накарал да се откажат от сътрудничеството си. Мъжете се обвиняват взаимно в кражба на машини за биткойн, а Ламбрев твърди, че не само е получавал заплахи. Сплашването по телефона според него е било последвано от серия от неприятни събития, виновникът за които все още подлежи на издирване. Някой стрелял по автомобила му, автокъщата и вилата на баща му били подпалени. Последвал и побоят, който предизвика медийния интерес.

Кондов отрича да е поръчвал побой срещу своя бивш колега и съдружник. Той твърди, че е просто специалист в IT сферата и няма контакти с престъпници.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *