Калоян Паргов: „Големият проблем на първия тур на изборите в София, беше ниската избирателна активност“
30.10.2019
Форсмажор ли е коронавирусът?
29.04.2020

Морските курорти стартираха с ранните си резервации

Множество туристи предпочитат да планират почивката си по-рано през годината, за да се възползват от намаленията, които предлагат туроператори и хотели. Този факт провокира собствениците на обекти за настаняване на гости да мислят в насока към значителни намаления при ранни резервации.

Промоциите често варират между 5% и 40% намаление на редовните цени. Впечатление правят южните ни съседки, които за пореден сезон привличат родните ни туристи, както с достъпни цени, също така с чистите си плажове и отлично качество в обслужването.

Гръцките курорти вече се задействаха и още със стартирането на 2020-та започнаха рекламните кампании на хотели и къщи за гости. Записвания вече са направени в едно от близките до страната ни курортни селища в Гърция – Созополи. Едноименният комплекс в морското селце, вече е напълнило част от вилите си, като собствениците споделят, че се очертава силен сезон.

Тази статистика се отнася и за Турция, която е известна с отлично развития туризъм и е предпочитана дестинация от множество летуващи, от цял свят.

Очаква се да се запознаем и с новите цени по родното Черноморие. Предстои да разберем дали българските хотелиери, ще ни изненадат приятно през сезон 2020-та.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *