Нов тест изчислява риска от поява на рак на гърдата
16.01.2019
Честваме Антоновден! Кои са поверията и кой трябва да почерпи днес
17.01.2019

Млада жена е открита мъртва в столичния квартал Банишора

Вчера полицията излезе с информация за поредно убийство в град София. Става въпрос за 25-годишна жена, която е открита мъртва в апартамента, в който живеела на семейни начала със своя 23-годишен приятел.

Органите на реда разкриха, че по тялото на жената имало множество травми, които свидетелстват за това, че убийството на жената е било изключително жестоко. Медицинските служители, които посетили местопрестъплението, казват, че след първоначалния преглед те предполагат, че жената е била изнасилена и удушена.

Заподозрян в убийството ѝ е 23-годишният ѝ приятел. Той заявил пред разследващите служители, че не си спомня нищо. Вероятният убиец разказва, че е пил упояващи вещества, а след това се е опитал да се самоубие с помощта на въздушна пушка. Опитът за самоубийство е довел само до леки наранявания и опасност за живота му към момента няма.

Младият мъж се свързал с баща си и му споделил за намерението си да сложи край на живота си, който пък подал сигнал в полицията. Когато полицейските служители посещават апартамента обаче откриват трупа на 25-годишната жена и съвсем леко ранения мъж. В съобщението, което изпратил на баща си, 23-годишният Васил казвал, че между него и приятелката му възникнал скандал, след което тя посиняла и паднала на земята.

Според разследващите обаче доказателствата за насилствена смърт на младото момиче са очевидни. Семействата на двамата младежи споделят, че те живеели заедно от 4 месеца. Те не знаели помежду им да има сериозни проблеми. Съседите също казват, че не са чували скандали между двамата влюбени.

Мотивът на престъплението предстои да бъде изяснен.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *