Ноември постави рекорд за най-ниска безработица от 10 години насам
17.12.2018
Марк Жирардели обяви, че притежава 100% от Юлен
18.12.2018

Михаел Шумахер вече не е прикован към леглото, казва Daily Mail

Михаел Шумахер е най-успешният пилот от Формула 1, който пострада сериозно при инцидент преди пет години. Какво е състоянието и има ли надежди шампионът да се възстанови от тежката травма?

По-рано днес британското издание Daily Mail хвърли светлина върху състоянието на германеца. Според информацията, публикувана във вестника, Шумахер вече не е прикован към леглото. Това, разбира се, не означава, че седемкратният шампион на Формула 1 се е възстановил напълно. Той продължава да се нуждае от ежедневна терапия и много грижи, но новините за подобрението в състоянието му обнадеждиха многобройните му фенове.

Михаел Шумахер е поемал много рискове по време на професионалната си кариера, но инцидентът от края на 2013г. няма нищо с опасните писти на автомобилните състезания. Немският пилот пострада при падане по време на ски спускане в Мерибел във Френските Алпи. Той получава тежка травма на главата и е откаран в болница в критично състояние. Лекарският екип предизвиква изкуствена кома, която да позволи на опитния пилот да се възстанови. Той е изведен от комата половин година по-късно.

Семейството на немския шампион взема решението да проведе лечението далеч от погледа на фенове и медии.

Снимка: 168 часа

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *