Оферти за почивка в Созопол
Очакват се повече руски туристи у нас това лято
22.06.2016
7,5 млрд. евро получава Гърция по Европейски стабилизационен механизъм
22.06.2016

Министерство на младежта и спорта е победител в конкурса „Европейските награди за насърчаване на предприемачеството 2016“

За десета поредна година Министерство на икономиката отличи победителите в националния конкурса „Европейските награди за насърчаване на предприемачеството 2016“, учредени от Европейската комисия (ЕК) през 2005 г. Инициативата има за цел да активизира ролята на публичния сектор на местно, регионално и национално ниво в насърчаване на предприемаческия дух и развитието на малкия бизнес.

Големият победител в конкурса е Министерство на младежта и спорта с проекта „Национална програма за младежта“. Проектът се отличава с инициативността си в подкрепа на младите хора, със запознаване на възможностите да развиват своите идеи чрез иновативни подходи и начин на мислене, насърчаване на предприемаческия им дух, с цел да допринесат за развитие на икономиката в своя региона на предприемачеството.

„Това е изключително голямо признание за нас, защото дава път на младежите и показва колко малко внимание им трябва, за да могат те да дадат най-доброто от себе си. Вярвам, че ще представят България достойно“, каза в обръщението си зам.-министърът на младежта и спорта Асен Марков.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *