Опасен пожар се разбушува близо до жилищата на столичани
11.03.2019
Столична община безплатно заменя старите печки с нови
12.03.2019

Мерцедес възхити с рекламен клип. Вижте повече тук:

Една от водещите марки автомобили за всички времена – Мерцедес представи рекламен клип на марката си, който навръх 8-ми март трогна множество зрители по цял свят. Клипът се радва на 2 милиона и половина гледания от 8-ми март, когато беше публикуван до днес.

Краткото послание, което брандът има към почитателите си, показва, че никога не трябва да се отказват да отстояват и защитават това, в което вярват. Точно това прави Берта Бенц през 1888г., когато поема, заедно със синовете си, на първото дълго пътуване с автомобил. Тя изминава 106км., за да докаже, че откритието на мъжа й е стойностно и революционно. Независимо от насмешката, с която гледат на иновацията множеството хора по улиците, Берта не губи ентусиазма си и показва безапелационна подкрепа към своя съпруг и неговия труд.

Това връщане в миналото и припомняне на историята, по един ненатрапчив и професионален начин, провокира много от зрителите да коментират клипа, а някои от тях дори изразиха желанието си да гледат историята и в игрален филм за Мерцедес.

Снимка: www.youtube.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *