След изборите: Ще има ли коалиционно правителство между ГЕРБ-СДС и ПП или от промяната ще затвърдят позицията си „НЕ на коалиция с ГЕРБ!“?
04.04.2023

Медийното производство – Тошко, Чеченеца и Емили Тротинетката унизиха момче със СОП. Кой е главният виновник за всичко?!

Кой всъщност е отговорен за вчерашната гавра с момчето, което има специални потребности – Чеченци и Емилита или всички онези, които се погрижиха подобни създания да станат популярни личности?!


Разбира се, не очакваме отговор на този въпрос, отдавна сме споделили отвращението си от мнозинството колеги журналисти, които създават сензации, за да печелят гнусни и прокълнати пари на всяка цена! Ако все още някой има подозрение, че афектът ни е напразен – ще припомним случилото се, което вчера разтърси цялата страна!


Вчера, в социалните мрежи, стана популярен клип, в който три от „най-значимите“ и популярни настоящи звезди – Емили Тротинетката, Чеченеца и Тошко Куката се гавриха открито с младо момче в пловдивски МОЛ. До тук човек ще реши, че нямаме чувство за хумор и може би щеше да е прав, ако часове след качването на клипа, не се почви пост на учителка, която е преподавала на момчето от клипа, и която разкри, че всъщност заснетият младеж е с ментални дефицити.


В късометражния филм, достоен за Златна Малинка, се вижда как трите ни родни звезди разхождат на каишка болното момче, карат го да извършва команди като домашен любимец и открито се забавляват с надмощието им над едно невинно дете, което наивно и неосъзнато изпълнява всичко, само за да се види до „известните“.


Дали заради върл професионализъм или заради широкия отзвук в социалните мрежи, но районната прокуратура в Пловдив се самосезира, като образува досъдебно производство за извършени хулигански действия.

Станахме свидетели и на зрелищните арести на трите “VIP” персони, от които все пак научихме нещо Емили точно като такова, каквото е – прехвърли вината към другите, които я били заплашили и застъпили да извърши това деяние, което изобщо не ѝ харесвало иначе. Тошко Куката пък, като истинска VIP персона направил услуга на младежа, защото бил изявил желание да се снима с известните. Чеченецът, типично за физиономията му, запази мълчание, като само гледаше крайно безумно, но неговата половинка даде изявление, в което сподели, че не одобрява действията на приятеля ѝ.


Доколкото забелязахме на кадрите, лицеизразът на Емили не говореше за натиск, а напротив – самодоволната ѝ усмивка озаряваше коридорите на пловдивския МОЛ. Относно желанието на Тошко Куката, който добротворчески иска да зарадва свой фен, позволявайки му да се снима с „известните“ – виждали сме много кадри на известни хора, допускащи свои фенове до тях, но обикновено сюжетът се свежда до приятелска прегръдка или мил жест.


И така, да се върнем на това, с което започнахме. Скъпи колеги журналисти, надяваме се да чувствате удовлетвореност, задето направихте известни и лансирахте три индивида, които очевидно не са най-добрия пример за обществото. Вие използвахте дефицитите на едно болно момче, представящо се за Емили, за да вдигнете рейтинга ви. С ясното съзнание, че Емили има придружаващи проблеми – хермафродизъм, поведенчески дефицити и др., всички водещи медии гърмяха с новини покрай нея. После се появи някакъв човек, които стана известен с това, че е едър и крещи, че е чеченец. Тошко пък стана известен със завишената си самооценка и прекалено добре оформените вежди.

Изводите оставяме на читателите ни… А, за всички медии, съучастници на подобни хора, правейки ги прочути и изкуствено значими, остава да се примирят с вината си и да я признаят, извинявайки се на цялото общество.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *