Защо Холивуд оцени Мария Бакалова, но НАТФИЗ не успя?
11.03.2021
Спират имунизацията с Астра Зенека и в България
12.03.2021

Мегзит: Расизъм, мисли за самоубийство и психически тормоз

Със сигурност последните години не са от най-щастливите за Великобритания. Първо Брекзит, а от миналата година и Мегзит. Преди година Принц Хари и неговата съпруга Мегън Маркъл решават, че искат да зарежат двореца и да си живеят спокоен живот, извън обсега на медиите, следобедния чай и фалшивите усмивки.

Това тяхно решение разтърки английския народ и го накара да започне да си задава въпроси относно Институцията. Първоначално Мегън се оказа черната овца, която разплаква прислугата си, не се разбира с половината си семейство и не носи чорапогащник както е по етикет. Впоследствие се оказа, че Мегън е супер пич, а Кралското семейство я притиска и не й позволява да излиза с приятели.

Мненията не са две, а са много. Опра Уинфри (каква изненада) успя да осъществи най-чаканото интервю, което преди няколко дни бе излъчено и гледано от милиони зрители.

Интервюто започва с влизането на Маркъл и огромна изненада от старана на Уинфри. Окей, този вид позьорство е някакси позволен по телевизията.

В началото на интервюто водещата обобщава, че интервюто не е нагласено, на Мегън и Хари няма да им бъде платено и те не знаят какви ще бъдат въпросите. Интересно!

Разговорът започва с това, че Мегън чака второто си дете, но ще обявят пола след като Хари се включи. От добрите новини към лошите. Започват въздишки, погледи и уникално подбрани въпроси от водещата.

Първите няколко въпроса са по-„лежерни“ като например защо Мегън е разплакала Кейт. За „изненада“ на всички зрители на Опра се оказва, че Мегън е била разплаканата. Маркъл споделя тази информация за първи път с причина, че не е искала да оскверни имиджа на Кейт. Получава се малко разминаване – не е искала да оскверни имиджа й, но явно, ако го каже пред Опра, това не се брои.

Следващите въпроси също са по-обикновени, докато не се стига до пиковия момент, в който Маркъл се просъзялва и казва, че е мислила за самоубийство, а Кралското семейство е обсъждало какъв би бил цвета на кожата на Арчи – първородния им син.

Опра е безмълвна, а Маркъл не знае как да продължи, защото изобщо не знае защо го е казала. Интервюто върви към дълбока депресия и супер силен рейтинг. Следващите минути са в същия минорен тон, но въпреки това продължават да вървят кадри на дома на херцозите, в който те отглеждат щастливи кокошки.

Интервюто се превръща от важен отговор, насочен към Институцията, в англо-американските Съдби на кръстопът. Въпреки медийния шум и обществения интерес, Мегън и Хари някакси несъумяват да отговорят на въпросите по деликатен и малко по-прецизен начин.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *