Почина ръководителят на руското военно разузнаване
22.11.2018
Какви са първите отзиви за новия вицепремиер Марияна Николова?
23.11.2018

Мароканка уби и сготви своя партньор

Жена от Обединените Арабски емирства е обвинена в убийството на своя партньор, с който прекарала последните 7 години. След убийството тя го сготвила и го поднесла на нищо неподозиращи работници близо до дома ѝ.

Жената от марокански произход, чието име все още не се уточнява подлежи на разследване от страна на властите, след като в блендера ѝ бил открит човешки зъб. Полицията смята, че убийството се е случило преди около три месеца, но престъплението е било разкрито съвсем наскоро, след като у семейството на изчезналия назряват притеснителни подозрения.

В началото жената отрича да има роля в изчезването на мъжа. След подробен разпит обаче тя признава, че го е убила, докато е била в състояние на афект. Тя търсела отмъщение за това, че партньорът ѝ я е изоставил. Според информацията, получена от медиите, мъжът ѝ казал, че планира да се ожени за друга жена, въпреки че обвиняемата му помагала финансово по време на връзката им.

Жената признала, че след убийството е сготвила трупа на мъжа с ориз и е предложила ястието на група работници от Пакистан. Преди да бъде заловена, тя казала на брата на своя възлюбен, че го е изгонила от общия им дом и не го е виждала с месеци. Мъжът обаче намерил зъба в блендера и уведомил полицията. Последвалият ДНК анализ показал, че зъбът принадлежи на изчезналия.

Полицията все още води разследване по случая, а жената ще бъде подведена под отговорност едва когато всички детайли около престъплението бъдат разкрити.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *